Meditatii Crestine

Publicat pe

27 Martie

CE SEAMĂNĂ OMUL ACEEA CULEGE

“Fiecare primeşte după lucrul mâinilor lui”
(Proverbe 12:I4)

O femeie mergea cu maşina pe un drum lăturalnic pe o vreme sufocant de caldă când a trecut pe lângă un om mai în vârstă care încerca să-şi schimbe un cauciuc spart. O femeie singură nu poate fi prea atentă; dar s-a gândit că nimeni nu se va opri. Cum nimeni nu s-a oprit, s-a întors şi l-a găsit pe bătrân sleit de puteri şi transpirat. “Mulţumesc”, a gâfâit el. “M-am rugat să se oprească cineva”. Folosindu-şi telefonul mobil ca să sune după ajutor, femeia a aşteptat alături de el.
Bărbatul s-a prezentat ca fiind Bill Krumweide, şi i-a povestit despre familia lui şi despre pasiunea lui de a colecţiona echipament antic de ferme. S-a oferit să o plătească pentru gestul ei dar bunul samaritean a spus: “Simplul fapt de-a şti că am fost răspunsul la rugăciune este destul”. Zece ani mai târziu, aceeaşi femeie era îngrijorată că tatăl ei bătrân nu mai putea avea grijă de ferma familiei. Când a sunat la o organizaţie de voluntari pentru ajutor, au sosit patru oameni cu echipament greu şi au stat trei zile ca să semene sămânţa.
Unul dintre ei i-a părut cunoscut, iar când acesta s-a prezentat, şi-a dat seama de ce. S-a dovedit că el era fiul acelui bărbat în vârstă, Bill Krumweide Jr. “Vă mulţumesc pentru că l-aţi ajutat pe tatăl meu cu ani în urmă”, a spus el. “Eu sunt cea care vă sunt datoare” a răspuns femeia. “E uimitor cum o faptă bună a urmat alteia şi a legat două familii prin legătura mulţumirii. Şi a început cu rugăciunea unui om bătrân”. Ce seamănă omul aceea culege: “Fiecare primeşte după lucrul mâinilor lui”. Dumnezeu ne răsplăteşte “după faptele noastre” (Proverbe 24:12). Tu nu trăieşti într-un vid. Biblia spune: “fiecare … va primi răsplată de la Domnul, după binele pe care-l va fi făcut” (Efeseni 6:8).

Oferit de: www.misiune.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s