Meditatii Crestine

Publicat pe

25 Martie

IUBEŞTI COPIII?

“Lăsaţi copilaşii să vină la Mine” (Marcu 10:14)

Marcu notează: “l-au adus nişte copilaşi, ca să Se atingă de ei. Dar ucenicii au certat pe cei ce îi aduceau. Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat, şi le-a zis: “Lăsaţi copilaşii să vină la Mine … Apoi i-a luat în braţe, şi i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei” (v. 13-16). Să remarcăm trei lucruri.
Primul, Domnul Isus nu a fost niciodată prea ocupat pentru un copil. Până la vârsta de cinci ani, copilul învaţă 75% din tot ce va ştii în viaţă. Iar până la vârsta de 18 ani mintea lui este ca un tipar. Chiar dacă nu ai proprii tăi copii, străduieşte-te să fii un model pentru fiecare copil care îti iese in cale. Ridică-i! Domnul Isus a făcut-o!
Al doilea, Domnul Isus a admirat copiii pentru capacitatea lor de încredere. Noi adulţii ştim atât de multe, dar credem atât de puţine. Noi complicăm credinţa. O filtrăm prin intelectul nostru sau prin experienţele noastre de viaţă. Raţionalizăm credinţa spunând lucruri precum: “Da, ştiu că Dumnezeu a promis asta, dar Domnul Isus a spus: “oricine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş, cu nici un chip nu va intra în ea” (v. 15).
În ultimul rând, Domnul Isus i-a iubit şi i-a încurajat pe copii, “i-a luat în braţe, şi i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei”. Uau! Acei copii nu au uitat niciodată experienţa aceea. Imaginează-ţi cum e să priveşti în urmă în viaţa ta la momentul în care Domnul te-a ridicat, te-a luat în braţe, Şi-a pus mâinile peste tine şi te-a binecuvântat. Ce moştenire! În această lume ocupată, dacă doreşti într-adevăr să te asemeni mai mult cu Domnul Isus, trebuie să înveţi să iubeşti copiii.

Oferit de: www.misiune.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s