Meditatii Crestine

Publicat pe

08 FEBRUARIE – Familia – o poartă


– „Dacă sunteţi oameni de treabă… luaţi grâu ca să vă hrăniţi familiile.“ Geneza 42.19 –

 

Afirmaţia: „Prin familie se clădeşte sau se distruge omenirea“ trebuie să ne dea de gândit. Copiii vor ajunge ceea ce se formează în sânul familiei din care fac parte. Dacă influenţa familiei va fi rea, nimeni nu poate aştepta ca din copiii aceştia să se formeze oameni pe care să se sprijine viitorul.

Familia este locul unde copilul aude, şi ceea ce aude, nu va uita toată viaţa. Cuvintele dulci vor produce înclinaţii care nu vor pieri niciodată.

Familia este locul unde prima dată copilul vede, iar ceea ce vede, pătrunde în sufletul lui. Imaginile ce se vor întipări în copilărie în mintea lui, vor fi vii pentru toată viaţa. Ferice de familia în care se poate vedea armonia desăvârşită, înţelegerea şi evlavia! Copiii văd viaţa părinţilor în legătură cu oamenii şi văd şi pe aceea în legătură cu Dumnezeu.

Fiţi familii care aduc un beneficiu în lume! Nu uitaţi că o familie cu influenţe rele este o poartă a dezastrului în lume! Iată motive mari, ca fiecare familie să fie hrănită cu „grâul“, care este Domnul Isus şi Cuvântul Său! Să facem din această lucrare, o sfântă îndeletnicire pentru folosul familiilor noastre! Astfel, familia va deveni o poartă spre lucrări bune.

Oferit de: www.misiune.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s